3 bra kattbutiker på nätet

Vare sig du är ute efter de coolaste tillbehören till din katt eller bara behöver fylla på matförrådet, hittar du det du behöver online. Det finns många bra nätbutiker där vissa riktar sig till alla husdjur, medan andra är specialiserade på just katter. Här kommer tips på tre riktigt bra kattbutiker på nätet:

Brett sortiment av kattillbehör

Hos [Kattkompaniet:https://www.kattkompaniet.nu] finns allt en kattälskare kan behöva och lite till. Där hittar den nyblivna kattägaren all grundläggande utrustning såsom kattlådor, klösbrädor, klätterträd och leksaker. För den dagliga skötseln finns klosaxar, borstar och kammar. Din katt kommer också att behöva en matskål och en vattenskål och det hittar du hos Kattkompaniet. Utöver den grundläggande utrustningen finns här specialprodukter, till exempel selar och koppel för dig som går på promenad med katten, eller vattenfontäner för katter som inte vill dricka ur skål. Nätbutiken är enkel att navigera och handla i. Vid köp över 500 kronor är det dessutom fri frakt. Titta också in på deras kampanjvaror. Kanske kan du göra några fynd?

Bäst på mat, kattsand och utrustning

Ett stort sortiment av kattmat hittar du hos [Arken Zoo:https://www.arkenzoo.se]. De är återförsäljare av alla de större märkena, både inhemska och internationella, och har också ett stort utbud av specialmat. I nätbutiken finns både blötmat och torrfoder och du får enkelt hjälp att välja foder utifrån olika kategorier, till exempel kattens ålder, aktivitetsnivå och smakpreferenser. De håller dessutom samma sortiment av specialfoder som du återfinner hos veterinärerna. Det kan vara bra att veta ifall din katt har hälsoproblem, såsom diabetes eller foderallergi, och behöver specialkost. I butiken hittar du också flera sorters kattsand av hög kvalitet liksom andra tillbehör du kan behöva till din katt. Även Arken Zoo erbjuder fri frakt vid köp över 500 kronor.

Butiken för coolaste katten i stan

[Supercat:https://www.supercat.se] är den snygga butiken med de roliga prylarna. Visst hittar du ett standardsortiment av kattillbehör även här, men främsta skälet till att besöka butiken är de fina grejerna du har svårt att hitta på andra ställen. Här finns inte bara saker till katten utan också inredningsdetaljer till hemmet, självklart med katter på. Vad sägs om svarta katter på disktrasan eller snygga tavlor med katter i akvarell? Till katten finns ekologiska leksaker, matskålar och pälsvårdsartiklar i en egen kategori. Just inom kattvärlden kan det vara svårt att hitta miljövänliga tillbehör, men Supercat har samlat alla de bästa ekologiska produkterna.

Vare sig du behöver ett nytt katthalsband, ett ekologiskt kattschampo eller en ny förpackning kattsand hittar du det du behöver på nätet.